CNSME

Hvad er det almindelige tilbehør og ydelseskarakteristika for sandgruspumpe

Hoveddelen afsandgrus pumpetilbehør kaldes også overløbsdelen. Inklusiv pumpedæksel, pumpehjul, volut, frontskærm, bagskærm mv.

 

Denne serie af pumper er vandrette centrifugalpumper med enkelt pumpehus. Pumpehuset og pumpedækslet er fastspændt med specielle klemmer, og pumpens udløbsretning kan være i enhver position på 360 grader, hvilket er let at installere og bruge.

 

Sandgruspumpens akseltætninger inkluderer pakningstætninger, pumpehjulstætninger og mekaniske tætninger.

 

Lejesamling: Sandgruspumpens lejesamling har en cylindrisk struktur, som er praktisk til at justere mellemrummet mellem pumpehjulet og pumpelegemet og kan fjernes som helhed under vedligeholdelse. Lejer er fedtsmurte.

 

Transmissionstilstand for sandgruspumpe: der er hovedsageligt V-formet kileremstransmission, elastisk koblingstransmission, gearreduktionskassetransmission, hydraulisk koblingstransmission, frekvenskonverteringsdrevenhed, tyristorhastighedsregulering osv.

 

Den overordnede ydeevne af sandgruspumpen: Materialet i overløbsdelene er lavet af slidstærkt legeret støbejern med høj hårdhed. Pumpen har en bred strømningskanal, god kavitationsydelse, høj effektivitet og slidstyrke. Forskellige hastigheder og varianter bruges til at tillade pumpen at fungere under designforhold. Den har en lang levetid og høj driftseffektivitet og kan opfylde mange slags barske transportforhold


Indlægstid: 15-jun-2022