CNSME

Fa'aaliga aso malolo o le Tausaga Fou Saina 2024

Le au fa'atau pele,
I le faamanatuina o le Tausaga Fou a Saina, matou te fia faailoa atu ia te oe o le a malolo le matou kamupani mai ia Fepuari 7 i le 16th. O le i'uga, o le a iai se fa'aaliga o aso malolo e fa'amanaia i lea vaitau.
O le Tausaga Fou a Saina o se tasi lea o aso malolo sili ona taua i le kalena Saina, ma o se taimi mo mafutaga faaleaiga ma faʻamanatuga masani. Ina ia faʻatagaina a matou tagata faigaluega e faamanatu lenei aso malolo taua ma e pele ia i latou, ua filifili le matou kamupani e tapunia mo le umi o le aso malolo.

I le taimi lea, o le a tapunia le matou ofisa ma le gaosiga mo sina taimi, ma o le a leai se tiliva poʻo se faʻatonuga. Ae ui i lea, o la matou upega tafaʻilagi o le a avanoa pea mo suʻesuʻega, ma e faʻafeiloaʻi oe e tuʻuina atu ni oka i lenei vaitau. Faamolemole ia matau o so'o se poloaiga e tu'uina i le taimi o le aso malolo o le a fa'agasolo i le taimi lava tatou te toe fo'i ai i le ofisa i le aso 17 o Fepuari.

Matou te fa'amalulu atu mo so'o se fa'alavelave e ono tupu mai ma fa'afetaia lou malamalama. Matou te taumafai e tuʻuina atu auaunaga sili i a matou tagata faʻatau, ma o le a matou faia le mea sili matou te mafaia e faʻaitiitia ai soʻo se faʻalavelave i le taimi o aso malolo.


Taimi meli: Feb-02-2024