CNSME

E uiga i Pamu Slurry

Pamu malamalama -Pamu pa'umanatu ma fa'aoga

1. Manatu o le pamu: o masini uma e faʻaaogaina e siiina ai le vai, felauaiga vai, ma faʻateleina le mamafa o se vai e mafai ona taʻua o le "PUMP"

2. Slurry pump: o le pamu e feavea'i le paluga o vai ma ni mea'ai malo e iai otaota. I le tautala mai i la latou mataupu faavae, o pamu Slurry na gaosia i Shijiazhuang Saina o pamu vane centrifugal.

3. Fa'aogaina o Pamu Slurry:

1) O lenei ituaiga o pamu slurry e masani ona faʻaaogaina mo felauaiga slurry i converter efuefu aveesea faiga vai, blasto kasa kesi faiga vai fufuluina, faʻaauau le lafo faiga vai turbid, ma uʻamea taavale turbid faiga vai i uʻamea ma uamea.

2) I totonu o le alamanuia eletise, e faʻaaogaina mo le faʻaogaina o le kasa ma le faʻaogaina o lefulefu. E le gata i lea, o pamu slurry lapopoa ua faʻaaogaina lelei e fai ma faʻamaʻi faʻafefeteina autu o pamu, lea, faʻatasi ai ma pamu faʻafefe na taʻua mulimuli ane, ua ausia le mita le 1 mita i Saina, ma latou galulue lelei uma.

3) O pamu slurry o loʻo faʻaaogaina lautele mo le felauaiga o pamu o loʻo i ai abrasive solids i le mining, metallurgy, koale, ma le siosiomaga puipuiga alamanuia, e pei o le slurry pumping galuega i Metallurgical Concentrator, sludge koale ma felauaiga feololo mamafa i totonu o laau fufulu koale, ma le suaina o vaitafe, ma isi.

4) I totonu o le alamanuia kemikolo, o nisi slurries corrosive o loo i ai tioata e mafai foi ona feaveaia. I le taimi nei, e tusa ma le 80% o faʻaoga o pamu slurry laʻititi ma feololo o loʻo faʻaaogaina i concentrators i le pisinisi maina.

5) I le tulaga o alamanuia filifiliga oneone suasami, o le faʻaaogaina o pamu slurry ua lauiloa foi ma iloa e tagata faʻatau. Ona o le masani a nisi o alamanuia, o pamu slurry e taʻua o pamu oneone i totonu o le suasami suasami filifilia alamanuia, ma eli pamu i totonu o le vaitafe slurry alamanuia, lea o loʻo i ai pamu slurry sili ona lapopoa o loʻo faʻaaogaina, lea e faʻaaogaina i luga o vaʻavaʻa tetele.

Ae i le tulaga o le fausaga fausaga ma le slurry felauaiga e le pamu, e mafai ona taʻua uma slurry pamu.

信图片_20210707095247_副


Taimi meli: Iul-09-2021