CNSME

Malamalama i pamu slurry ma pamu vai

A o'o mai i felauaiga slurry, masani i pamu ma o latou vaega e tutusa mo le vasega. Ae ui i lea, e taua foi le malamalama i mea e alu i elemene taʻitasi o felauaiga slurry. E uiga la i le "O le a le eseesega i le va o le pamu slurry ma le pamu vai?", "O a ituaiga o pamu slurry?" O le a le tele o lou iloa?

Pa'u mamafa'asaga i pamu vai

O le mea e ese ai le slurry mai isi ituaiga vai o le i ai o se malo - iliili, apamemea, poʻo le oneone - i totonu o se vai. E ui lava i le tele o tulaga, o lena sua o le vai, o le slurry e mafai ona i ai ni solvents, pei o acids, ava malosi, poʻo le suauu. O vaega ia e le o ni vai, pe o ni mea mautu po'o ni solvents, e mana'omia ai pamu slurry.

ituaiga pamu slurry

E ese mai i pamu vai o vaega vaapiapi ma e masani ona taugofie, o vaega pamu slurry lapopoa e mafai ona sui e fai i mea malolosi, e masani ona faʻapitoa. O vaega nei e mafai ai e pamu ona fe'avea'i toetoe lava o so'o se ituaiga o malo i totonu o se slurry i le lelei ma le saogalemu. O pamu vai, i le isi itu, e leai se malosi fa'asuavai e fe'avea'i ai vaega malō ma e le mafai ona tatalia le ma'ema'e ma le pala o vaila'au e mafai ona fa'atupuina e slurries.

MulimuliCNSME® (afa'ameamea pamu slurrymai Saina)e aoao atili e uiga i pamu.


Taimi meli: Iul-14-2024