CNSME

Malamalama i le pamu - La'ititi la'ititi o le fa'agaioiina o pamu slurry

I le avea ai ma se sapalai opamu slurry mai Saina, matou te malamalama manino o loʻo i ai fesili a le au faʻatau e uiga i le faʻaitiitia o le faʻaogaina o pamu o pamu slurry. I lenei tulaga, matou te tuʻuina atu ia te oe se faʻamatalaga auiliili.

I talosaga apamu slurry, e mana'omia i nisi taimi le fa'aliliuga fa'avavevave. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona maua se fesoʻotaʻiga tuusaʻo i nisi o nofoaga, pe le mautonu le tafe i isi nofoaga, poʻo le mamao o felauaiga e fai si umi, ma isi. o pamu slurry o lo'o alu ese atu e fetaui ma le mea e mana'omia.

I le fa'agasologa o le fa'aliliuina o taimi, e masani ona fa'atalanoa tagata e uiga i le fa'aletonu maualalo: fai mai se tasi e 25Hz, fai mai nisi 30Hz, ae fai mai nisi 5Hz. Pe sa'o ia ta'iala? O le a le tau tonu? O le le sa'o o le fa'atulagaina ole la'ititi la'ititi ile faiga fa'atonutonu ole a a'afia ai le fa'agaioiga masani ole pamu slurry.

O legaosi pamu slurryo lo'o ta'u mai ai o fa'atauga fa'atele e tolu o lo'o i luga e sau mai itu e lua. O le tasi o mea e fa'aaogaina ai le pamu, o le afi ma le isi o le pamu slurry lava ia.

I: ole taimi ole fa'agaioiga ole VSD

1. I le tautala i le manatu na o ia, o le maualalo o le faʻaogaina o taimi e mafai ai e se afi VSD ona taʻavale o le 0Hz, ae o le 0HZ afi e leai se saoasaoa, o lea e le mafai ai ona manatu o se faʻaoga aupito maualalo;

2. O le faʻatagaina faʻatagaina o le saoasaoa faʻaogaina o masini eseese VSD e eseese;

3. Ina ia faafaigofie, pe afai o le saoasaoa o tulafono faatonutonu laina o le VSD afi o le 5-50Hz, o lona uiga o le fa'atagaina fa'ataga fa'agaoioi fa'agaoioi o le va'ava'a va'ava'a afi o le 5Hz;

4. O le mafuaʻaga e mafai ai e le afi faʻasolosolo fesuisuiai ona tamoe i le tele o laina.

(1) O le afi VSD e lelei le faʻaogaina o le vevela. O lona malulu ma fa'a'avevela faiga e fa'aola e ala i uaea tuto'atasi. E mafai ona faʻamalosia e faʻamalo le vevela e faʻamautinoa ai e mafai e le afi VSD ona faʻaogaina i laina eseese. E mafai e le afi ona gaosia le vevela ma faʻaumatia i le taimi;

(2) O le faʻaogaina o le faʻaogaina o le afi VSD e lelei, ma e mafai ona faʻaaogaina le aʻafiaga o loʻo i luga o le afi VSD, mai le eseesega o le taimi nei ma le voltage o laina eseese.

5. E le fautuaina le faʻaogaina o le afi faʻasolosolo fesuisuiai i le maualalo o taimi. A maeʻa ona taʻavale le afi i le maualalo o taimi mo se taimi umi, e sili atu ona faʻafefe i le vevela, lea e mafua ai ona mu le afi. Ole fa'agaioiga sili ona lelei ole afi ole galue latalata ile fa'agaoioiga faifaipea.

6. O le faʻaliliuga faʻasolosolo faʻasolosolo o le faʻaaogaina masani faʻaliliu o le 1-400HZ; ae i le faʻatinoga faʻatinoga, mafaufauina o le tulaga o le afi Saina ua fuafuaina e tusa ai ma le tele o le eletise o le 50HZ, o le talosaga e moni lava faʻatapulaʻa i totonu ole va o le 20-50HZ.

O le mea lea, o le la'ititi fa'ataga fa'atulafonoina o le va'ava'ava'a fa'afeso'ota'i e feso'ota'i ma le fa'aogaina fa'apitoa o fa'agaioiga fa'agaoioiga o le afi fa'avavevave. E masani lava, o le tau aupito maualalo e mafai e le VSD afi e mafai ona ave.
WEG Motor

II: ole la'ititi la'ititi ole saosaoa ole pamu slurry

O pamu slurry ta'itasi o lo'o i ai lana lava fa'atinoga fa'atino, lea e fa'amaoti mai ai le la'ititi o le saosaoa o le pamu. Na'o le taimi e maualuga atu ai le saoasaoa nai lo le saoasaoa fa'amaonia, e mafai ona galue le pamu i le masani. Ole fa'avevesi ile saoasaoa lea ole la'ititi ole fa'aogaina ole pamu slurry.

O le mea moni, o loʻo i ai isi aʻafiaga e pei o le tafe o paipa. I se faaupuga faigofie, e mafai ona manatu o vaega e lua o loʻo i luga, o lona uiga, o le tele o taimi e fuafuaina e le laʻititi laʻititi o le pamu slurry ma le laʻititi laʻititi o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le afi faʻasolosolo o mea ia e lua e aʻafia ai le laʻititi o le faʻaogaina o le slurry. pamu. Faatasi ai ma nei mea e lua, o le maualuga o le tau o le taimi ole faʻaogaina ole pamu slurry.


Taimi meli: Aukuso-11-2021