CNSME

Pamu mo le FGD susu (Gypsum Limestone-gypsum) (Flue Gas Desulfurization) Fa'agasologa

Ⅰ. Mataupu Faavae

SO2 o se tasi o mea sili ona leaga o le ea ma o se faʻailoga taua tele o le faʻaleagaina o kesi otaota fale gaosi oloa i Saina. I le taimi nei, ua fa'atinoina e vaega uma o masini fa'amu koale i Saina ni galuega fa'amama kasa, ma o le fa'atekonolosi fa'atosina o le fa'ama'a/gypsum wet flue gas desulfurization (WFGD). I lenei faagasologa, o le limestone slurry e faʻaaogaina e pei o se absorbent, lea o loʻo faʻafesoʻotaʻi faʻatasi ma le kasa faʻafefe i le olo desulfurization ona faʻafefiloi atoa ai lea. A maeʻa le SO2 i totonu o le kesi faʻafefe faʻatasi ma le absorbent, e faʻafefeteina faʻamaʻi ma le ea faʻamaʻi lea e feulaina e le ili faʻamaʻi e fausia ai le gypsum.

 

O lo'o i ai se tane slurry i le pito i lalo o le 'olo absorption, ma o le absorbent fou e pamu i totonu o le slurry tane e ala i le limestone fafaga slurry pamu; i lalo o le galuega a le agitator, e faʻafefiloi ma le slurry o loʻo i ai i totonu o le tane slurry; ona, o le slurry taamilo pamu o le a sii i luga le slurry fefiloi i le lapisi lapisi ma fufulu i lalo e fesootai ma le kasa fue i le tafe mai i le taimi nei. E taua tele le toe fa'atumuina lelei ma le talafeagai i le taimi atoa. Afai e le lava le aofaiga faaopoopo, e faigata ona faʻamautinoa le lelei o le desulfurization; afai o le aofaiga faaopoopo e maualuga tele, o le a faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le faʻaogaina o le absorbent, ma aʻafia ai le lelei o le desulfurization by-products. O lea la, o le pulea o pamu slurry limestone o se vaega taua o le FGD faagaoioiga.

 

Ⅱ. Pamu e manaʻomia e le faiga faʻaogaina

1. Faiga tapenaga o ma'a lime

2. Pamu mo se fa'aoga olo fa'afefete

3. Faiga kasa fa'afefe

4. Pamu mo gypsum dewatering system

5. Pamu mo faiga fa'alele

6. Pamu mo faiga fa'amama otaota

 

Se'i vagana ai le kesi fa'a'a'a'a, o faiga o lo'o i luga e mana'omia uma pamu slurry. I totonu o le absorption tower system, o le tui tui e matua tele lava, o lona uiga o le lautele o le pamu e matua tele lava. O pamu i lenei vaega o pamu faʻapitoa tetele faʻapitoa mo le desulfurization, ma o pamu o loʻo faʻaaogaina i isi faiga o matou masani faʻaaogaina pamu slurry laʻititi ma feololo. E tusa ai ma le tulaga o le slurry, o mea e filifilia o vaega tafe e faʻaofuofu uma ma faʻamaʻi.

 

Ata o le FGD System

51086756dc52537f93f0d1e76ce7424

Pamu ta'amilo mo FGD o lo'o fa'aogaina ile Nofoaga

desulfurization


Taimi meli: Feb-16-2022