CNSME

Tulaga tutusa ma eseesega i le va o le pamu slurry tu'usa'o ZJL ma le pamu slurry SP fa'afefeteina

O pamu slurry tu'usa'o ZJL ma pamu slurry sa'o SP o pamu slurry sa'o uma. O le tele o tagata faʻatau e faʻalavelave i le auala e filifili ai i le faiga filifiliga. O a mea e tutusa ai ma eseesega i le va o pamu slurry e lua?

 

ZJL sa'o pamu slurryma le pamu slurry SP i lalo o lo'o i ai tulaga tutusa:

1. ZJL pamu slurry tu'usa'o ma SP pamu slurry fa'afefe o pamu slurry tu'usa'o ma pamu slurry fa'afefe. I le taimi o le taotoga, e manaʻomia ona faʻatofuina se vaega i lalo ifo o le vai i totonu o le lua.

2. O lo'o fa'aaogaina mo le fa'amoemoe lava e tasi. Na'o le masani o le filifilia o ituaiga, masani, ZJL pamu slurry e tele lava ina fa'aaogaina mo le fufuluina o koale, ma SP fa'asusu pamu slurry e tele lava ina fa'aaogaina mo le fa'ameamea.

3. E aofia uma i le pamu e tasi i totonu o le fausaga. I le taimi o le taotoga, o le vaega o loʻo i luga aʻe o le ipu lagolago e sili atu i luga o le vai, ma e le mafai ona faʻaofuina le afi i le vai. O se fa'ailoga manino fo'i lea e ese mai le pamu slurry fa'asusu.

Eseesega i le va o le pamu slurry sa'o a le ZJL ma le pamu slurry SP fa'afefeteina

1. Muamua lava, o pusa pamu o le lua e eseese. O le pamu slurry tūsa'o ZJL e fa fa'amau tino maSP fa'afefeteina pamu slurrye tolu fa'amau tino pamu. O le eseesega manino lea i le va o foliga vaaia e lua.

2. Lona lua, e masani lava, o le impeller o le pamu slurry tūsaʻo ZJL ua tapunia impeller, aʻo le impeller o le SP i lalo pamu o le ituaiga tatala.

3. O vaega susu-pito o le ZJL saisai slurry pamu e na o le uʻamea, ma o le susu-pito vaega o le SP o loʻo i lalo pamu e faia i le uʻamea ma le paʻu, o lea o le lautele o le faʻaogaina o le pamu faʻafefete SP e lautele.

4. ZJL pamu slurry tūsaʻo o se oloa tutoatasi atiaʻe i Saina, ma SP faaofiofi slurry pamu o se oloa faatekinisi mai fafo.


Taimi meli: Ian-12-2022