CNSME

Fa'apipi'i Pamu Slurry ma se Vitio

CNSME: Faʻaleleia le Malamalama o Tagata Faʻatau ile Faʻapipiʻiina o Pamu Slurry ma se Vitio

CNSME, o se kamupani lauiloa o le gaosiga o pamu slurry ma sili atu i le 30 tausaga o le poto masani i alamanuia, ua tuuto atu i le tuuina atu o oloa ma auaunaga maualuga i ana tagata faatau. I se taumafaiga e fa'aleleia atili le malamalama o latou pamu slurry, CNSME talu ai nei na tu'uina atu se vitio fa'amatalaga fa'aalia ai le fa'apipi'iina o pamu slurry ma le fa'apipi'iina.

O le pamu slurry e faʻaaogaina lautele i pisinisi eseese, e aofia ai le mining, otaota otaota, ma le gaosiga o vailaʻau. E faia se sao taua i le fesiitaiga lelei o slurries abrasive ma maualuga. Ae ui i lea, o le tele o tagata faʻatau e le mafai ona malamalama lelei i ona vaega ma faʻapipiʻi manaʻoga. Ina ia faʻafesoʻotaʻi lenei va o le malamalama, ua faia e le CNSME le faʻavae e fatuina se taʻiala vitio auiliili e savalia tagata faʻatau i le faʻapotopotoga atoa ma le faʻapipiʻiina.

O le vitio e tuʻuina atu ai i tagata faʻatau se faʻataʻitaʻiga taʻitasi i le auala e faʻapipiʻi ai vaega eseese o le pamu slurry, faʻamautinoaina o loʻo faʻaoga lelei ma fesoʻotaʻi lelei. O loʻo faʻamamafaina ai foʻi mea taua i le taimi o le faʻapipiʻiina, e pei o le faʻatulagaina saʻo o le pamu ma faʻamautinoa lelei le faʻamaufaʻailogaina ma fesoʻotaʻiga paipa. E ala i le fa'aalia o nei faiga, ua fa'amoemoe le CNSME e tu'uina atu i tagata fa'atau se malamalamaga sili atu i le pamu slurry ma ona mana'oga fa'apipi'i.

Faatasi ai ma le maua o lenei vitio faʻapipiʻi atoatoa, e mafai nei e tagata faʻatau ona faigofie ona maua faʻamatalaga taua e aunoa ma le manaʻomia o le poto faʻapitoa poʻo se fesoasoani. O lenei vitio e avea o se meafaigaluega aoga mo inisinia poto masani ma tagata fou i le pisinisi pamu slurry. E mafai ai e inisinia ona toe faʻafouina lo latou malamalama ma faʻamautinoa e oʻo lava ia i latou e leai se poto masani e mafai ona faʻapipiʻi lelei le pamu slurry ma le mautinoa.

E talitonu le CNSME e ala i le tu'uina atu o se malamalamaga atoatoa i le fa'apipi'iina o pamu slurry ma le fa'apipi'iina, e mafai ai e tagata fa'atau oloa ona faia fa'ai'uga lelei ma fa'amalieina le fa'atinoga o latou faiga pamu slurry. O lenei vitio o loʻo vaseina ai la latou tautinoga i le faʻamalieina o tagata faʻatau ma lo latou tuuto i le faʻasoaina o latou tamaoaiga o le poto na maua i luga o latou 30 tausaga i le alamanuia.

I le fa'ai'uga, o le vitiō fa'apipi'i pamu slurry a le CNSME o se fa'amaoniga lea o la latou tautinoga i a'oa'oga fa'atau ma le fa'amalieina. E ala i lenei punaoa faigofie ona maua, e mafai e tagata faatau ona maua se malamalama sili atu i le faʻapipiʻiina o pamu slurry ma le faʻapipiʻiina. O le tele o le poto masani a le CNSME i alamanuia ua avea ai i latou ma tagata tomai faapitoa i le tuuina atu o vaifofo pamu slurry maualuga, ma o lenei vitio o loʻo faʻaalia atili ai la latou tautinoga e fesoasoani i tagata faʻatau i lo latou malamalama lautele.


Taimi meli: Nov-23-2023